onsdag, mars 07, 2007

Ny look

Ny måned, ny look. Det var vel på tide å skifte litt stil på denne bloggen, og da falt valget på denne stilen. Bakgrunnen matcher gardinene jeg har på stua, så valget var lett..;)
Mesteparten av marsmåned har jeg faktisk tilbrakt i Trøndelag! Jeg reise hjem natt til fredag, og var tilbake i Sarp mandag kveld. Var utrolig godt å være hjemme noen dager sammen med familien! Det ble mye hjemmekos, en skitur på Hemnekjølen og handletur til Ikea.
Arfinn og Erik: beklager at jeg ikke har med bilde av dere, skal ta det igjen neste gang jeg er hjemme og fotograferer litt, og du er frisk Affe;-)
Ellers går dagene fortsatt med til praksis. Nå er jeg heldigvis over halvveis. Jeg gleder meg veldig til å bli ferdig, og komme tilbake til skolen.

I morgen er det 8. mars, Kvinnedagen. Så alle damer, da kan vi ferire at vi er jenter! Hurra for oss! Spis mye sjokolade og se en jentefilm :-D

Hilsen Ellen

2 kommentarer:

ellen jorunn sa...

Trivelige trøndelag! :)
Det får man si! Håper du har det fin-fint jenta mi! Glad i deg og savner deg!! Bursdag snart har du og ;) Nuss og suss på nesetippen din!

Ellen sa...

Jeg har jammen bursdag snart ja! Og det har du også, din aprilsnar;) Vi sees kanskje i påska? Jeg har tenkt å innvitere til påskefrokost i Skogveien 3. Så alle Orkdalinger; dere er hjertelig velkommen.. kommer tilbake til tidspunkt.