fredag, oktober 27, 2006

Du store verden...

Man kan lese om mye rart på nettet, og her har jeg samlet noen artikler som jeg av en eller annen grunn fanget min oppmerksomhet....:)

Kvelerslange i do...
En kvelerslange i do! Tenk så ekkelt! Etter at jeg leste denne artikelen for noen dager siden har dobesøkene mine fått et litt annet fokus. Jeg fokuserer mer på å forsikre meg om at det ikke er noen ulumskheter i doen, isteden for å fokuser på å få gjort mitt fornødene. Tenk å finne en slange i do! Jeg hadde dødd hvis det hadde hendt meg! Jeg er temmelig hysterisk når det gjelder edderkopper, biller, larver og alt annet ekkelt. Brr...Og ormer, firfisler og slanger er jo det verste av alt!! Grøss og gru. På toppen av det hele skjedde jo dette i Norge. Hadde det sjedd i hvilket som helst annet land hadde jeg kanskje ikke brydd meg så mye om det, men siden det skjedde i Norge kan det jo faktisk skje i Saprsborg også.... så obs obs folkens! Ikke sett deg på do før du har skjekka doskåla godt!
http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=135259Vikinggrav i Orkdal...
En sensasjon! De har funnet en komplett vikinggrav i min kjære hjemkommune Orkdal, på Kvam gård, ikke langt unna der pappa bor! Så spennende..:D
http://www.aftenposten.no/kul_und/article1511748.ece

Oi
Det er helt utrolig. Litt ekkelt egetlig. Men først og fremst er det jo forferdelig. Dette sier vel en hel del om hvilke forhold mange mennesker lever under.
http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=135552

Vinter!! Er det noe jeg savner her nede så er det ordenlig vinter som begynner i november og varer til mars-april. I fjor var det visst en bra vinter her... syntes den var litt stusselig jeg, men det var iallefall litt snø:) Nå er det bare ruskevær med masse regn og vind. Men ska sjå det bli likar ætter kvart;)
http://www.aftenposten.no/vaer/article1511774.ece

Med dette tar jeg kvelden.
-Ellen, for anledningen oppdatert.

Ingen kommentarer: