lørdag, oktober 21, 2006

Når mørke no har sænka sæ...

...går æ stilt igjænnom rommet. Og følelsan dæm slit i mæ, ka vil framtida bring...trallalala...
nå er det lagt på natt og jeg skulle sovet i flere timer allerede.. men jeg er lys våken! Etter en hel uke i transe/tåke/søvne...kall det hva du vil, så har jeg endelig våkna! Så her sitter jeg, mutters alene og er endelig klar for å finne på noe :-P Litt i seneste laget kanskje..

I går fikk jeg en mail som jeg syntes var veldig bra, og passer godt til hvordan jeg har følt det i det siste, så jeg tenkte jeg måtte dele den med deg:

Med dette vil jeg si opp mitt ansvar som voksen.
Jeg har bestemt at jeg kun vil akseptere ansvarsområdene til en 8-åring.
Jeg vil gå på McDonalds og tro at det er en 4-stjernes restaurant.
Jeg vil tro at M&Ms er bedre enn penger, fordi jeg kan spise dem.
Jeg vil ligge under et stort tre og spise en saftis sammen med vennene mine en varm sommerdag.

Jeg vi tilbake der livet var enkelt: Når alt jeg kjente til var farger, gangetabellen og barnesanger. Og ingenting brydde deg, for alt du ikke visste, brydde du deg ikke om. Alt du visste var å være lykkelig fordi du ikke visste om bekymringer som du skulle bekymre deg for.

Jeg vil tro at verden er rettferdig, og at alle er ærlige og snille. Jeg vil tro at alt er mulig. Jeg vil ha muligheten til å bli overbegistret for de små ting igjen. Jeg vil leve enkelt igjen. Jeg vil ikke at min hverdag skal bestå av datakrasj, fjell av papirarbeid, dårlige nyheter, hvordan få lønnen til å vare en hel måned, regninger og sladder. Jeg vil tro på betydningen av en klem, et smil, et vennlig ord, sann rettferdighet, fred og drømmer. Jeg vil lage engler i snøen igjen.

Så... Her er mitt visakort, mine bilnøkler, mine regninger og pensjonsforsikringen min. Jeg trekker meg herved offisielt som voksen! Og hvis dere vil diskutere dette videre, så må dere fange meg først... Fordi... «Sisten! Du har den.»

I morgen skal ungdomskoret ut og synge for første gang med ny dirigent og pianist. Pianisten er dritspent og får sommerfugler svære som ørner i magen hver gang hun tenker på det... det blir veldig spennende!! Håper og tror det går bra :) Hvis du driver rundt i Sarpsborg i morgenkveld så ta turen innom Betania 1830! Kanskje vi ses:)

Hilsen Ellen, for anledningen unormalt våken

2 kommentarer:

slettet sa...

Den mailen likte jeg! Det er sånn jeg også har lyst til å ha det innimellom. Selv om det er greit å være "litt" ansvarlig, så er det greit å slippe og heile tiden tenke på alt som e drit og stressende..for da gjør vi ikke noe annet..Lenge leve optimismen og barndommen:oD

ragne sa...

Jess. Det kunne være digg å ha det sånn en gang i blandt! Det er nesten som jeg misunner 7.klassingene jeg har i praksis, det er så lett å være liten!;)