torsdag, februar 28, 2008

Jeg er veldig flink..

..til å oppdatere bloggen min. Innlegg nr. 2 i februar -den er jeg fornøyd med;-)
Siden sist har jeg vært hjemme på Orkanger en snartur. Det var veldig godt å samle krefter og være sammen med kjær familie et par dager! Jeg fikk til og med prøvd skia!! Jeg har dokumentert årets første skitur:

Vi er en sporty gjeng! Selv om det regna da vi dro ut holdt vi motet oppe, og da vi kom opp i høyden var det riktig så fint! Etter hvert titta sola frem, og vi kunne kose oss med appelsin, boller og kakao da vi kom frem til Mjovatnet. I tillegg til kaffekos fikk vi underholdning av Carmens mange triks, blant annet tunga-på-snuten-trikset. Jeg prøvde etterpå, og det er faktisk helt umulig. Godt gjort Carmen!!

Ellers er jeg jo fortsatt i øvingsavdeligen på skolen. Vi har det veldig moro når vi øver oss på å sette sprøyter, steller sår osv! Noen få bilder av oss: Dette er Carl Johann. Han får gjennomgå disse ukene: sonde, hjerte-lunge-redning, sårstell, kateterisering, stell av CVK, og suging av øvre luftveier er bare noe av det han må igjenom.


Her prøver linda å puste liv i vår kjære CJ


Hurra! Carl Johann lever! Takk Linda!
Hva er vel morsommere enn sårstell tenker Annfrid der hun står....


Ingunn gjør det lettvindt -hvorfor bruke tid på å stelle såret når man bare kan ta det av isteden...??
Jeg kommer tilbake med flere festlige oppdateringer ved en senere anledning:-) I morgen setter jeg meg på bussen ned til København og blir der i helgen. Gleder meg veldig til å være sammen med Magne min igjen!! To uker virker som en hel evighet!
Hilsen Ellen, i farta.

Ingen kommentarer: