onsdag, februar 13, 2008

Gjenopplivning

Jeg har foretatt en gjenopplivning av bloggen min, og jammen ser det ut til at jeg lyktes! Humler og kameler har puls og puster igjen! Det er lenge siden det har vært noen aktivitet her, men det er ikke dermed sagt at aktiviteten har vært fraværende ellers. Siden sist innlegg her i november har aktiviteten vært høyhøy:
Desember: jeg var i praksis, jobba på sone Grålum, skrev praksisoppgave, reiste Århus-Sarpsborg, Sarpsborg-Orkanger-Sarpsborg, Sarpsborg-Orkanger, Orkanger - Son, Son-Orkanger, og GOD JUL! Desember var en måned hvor jeg både var langt nede og høyt oppe, bokstavelig talt..! Julefeiringa i Son, og deretter på Orkanger var fin og god.
Januar: siste måned i praksis. Andre helgen i januar var jeg i Danmark og feira Magnes 25årsdag, tilbake til Norge, jobbehelg, Magnebesøk en uke, mer jobb, også var jammen den måneden også gått!

Nå er vi snart i midten av februar. Forrige uke var jeg i Danmark. Magne har flyttet til København for et halvt år, og det er en fin by! Der fikk jeg smake litt på våren, og det var deilig! Solskinn og flere varmegrader nesten hver dag. Vi kommer til å tilbringe mange koselige helger i Danmarks hovedstad:-)

Jeg er tilbake på skolebenken etter 10 uker i psykiartipraksis. Det er veldig gøy! I dag har jeg gjort et tappert, men skjelvende forsøk på å sette inn et perifert venekateter, uten helt å lykkes. Den hittil ukjente skrekken for nåler og blodsøl gjorde seg plutselig gjeldende... men øvelse gjøre mester, og jeg har ikke gitt opp ennå:-) Ukene fremmover skal tilbringes på øvingsavdelingen, så jeg lever fortsatt i håpet om å gå ut derfra med bestått praktisk prøve.
Her kommer et lite knippe bilder fra de siste måneders begivenheter


1 kommentar:

Annikken sa...

Bra jobba, Ellen! Så fin den har blitt. Nå må du bare være flink å oppdatere da:)

Jeg henger med vettu.