torsdag, november 09, 2006

Den virker!!

Se, oppvaskmaskinen virker!! Det var beskjeden jeg fikk da jeg kom hjem fra butikken i går kveld. Da stod samboerne mine Anders og Andrè, samt hybeleieren vår og fulgte med på oppvaskamaskinens form.. som var oppsiktsvekkende god! Hurra!!
For noen uker siden sa det plutselig stopp. Mr Oppvaskmaskin ville plutselig ikke late vannet... kanskje var det urinretensjon(eller vannretensjon?!) som plaget den? Hybeleier kom opp og tok en grundig undersøkelse, og stilte diagonsen så-syk-at-det-trengs-reperatør. Så der ble Mr Oppvaskmaskin stående, og vi måtte ta ibruk Zalo og oppvaskbørste.. Det er sant det at man merker hvor stor pris man setter på sine venner først når man har mistet en av dem. De siste ukene har jeg ofte stått med såpeskum opp etter armene og sørget over min trofaste venn Oppvaskmaskinen.
I går imponerte Oppvaskmaskinen stort, da den plutselig virket helt uten at reperatøren har sett på den. Har den bare spillt oss et puss?! Da har den i såfall en dårlig sans for humor... Men nå later den vannet og vasker gullende rent igjen! Takk og pris:)

2 kommentarer:

lychefamilien sa...

hehe:) en solskinnshistorie, koselig!!
Jeg ønsker meg virkelig en sånn venn som du har jeg å!!! Tror det hadde beriket livet i grunn!
God helg Ellen:)

Ellen sa...

Ja... et sånnt vennskap er ganske spesielt. Vanskelig å sette ord på. Litt sånn enveis lissom..:P