onsdag, november 15, 2006

Besøk av Jon Blund?

Jeg sitter her og gjesper og blunker med øynene... kl er 20:37. Jeg er trøtt trøtt trøtt. Du lurer kanskje på hvorfor jeg er så trøtt så tidlig?... hva har holdt meg våken i det siste? Det skulle du likt å visst tenker jeg... ;-) Du får ikke hele hånda, men jeg kan gi deg lillefingern. Jeg hadde besøk av kjære lillesøster Astrid i helgen! Og Astrid er et nattemenneske av stort format. Ble altså ikke så mye søvn på storesøster. Men tross mange lange sene timer hadde vi det veldig koselig og moro! Masse Hagen-humor, søndagstur på søndag, og på lørdag var vi hjemme og spiste lørdagspizza (som er ganske så oppskrytt) og så DVD: Det beste fra Trond-Viggo. Trond-Viggo er virkelig en morsom mann altså! Han liker jeg:-)

Jeg har aldri sagt at jeg er fotogen.
Jeg skal aktisk ta kvelden nå. Må nemlig være opplagt i morgen for da har Rema1000 på Borg nyåpning, og jeg skal jobbe fra 15-22. Fryyyktelig seint altså;-) Eller hva? Men det blir stas å jobbe der. Var på en liten nysgjerrig-tur i stad og utforska de nye lokalene, og det blir veldig fint. Så hvis du er i nærheten må du stikke en tur innom! Kjøp en marsipangris.
Hilsen Ellen, for anledningen stuuuptrøtt.

4 kommentarer:

lychefamilien sa...

Kjenner trøttheten sige innover jeg også nå.. men det er etter en dag på jobb/praksis. Stått i 2 timer å sett på operasjon i dag :) moro!!
Bør kommer å sjekke ut rema da ja!! Men jeg liker marsipanpølsene bedre enn marsipangris, hehe.
Stor trønderklæm tebake!!:) ps: særp er ikke ille i hele tatt :)

Annikken sa...

Takk for sist! Så koselige bilder av deg og søsteren din. Dere er gode:)

Og hvordan har du fått til den collagen egentlig?

Ellen sa...

Jo det skal jeg fortelle deg Annikken!! Jeg oppdaga plutselig en kul funksjon på kamera mitt... hvis jeg filmer med det, så går det an å få en sånn index..! Fantastiks..;)
Takk for sist ja forresten! Synd det ble så kort tid. Vi må få te et rættle træff på nyåret:D

Anonym sa...

jeg sover veldig lite om dagen jeg og, så jeg vet hvor slitsomt det kan være! ;)
jeg kan holde ho med selskap jeg hvis du trenger å sove! ;)