tirsdag, september 26, 2006

Ja, jeg er nysgjerrig

Jeg er av den nysgjerrige typen som gjerne gjør uinteresante ting av ren nysgjerrighet. I går fant jeg ut at det går an å se hvem, og om det er noen som har blokkert meg på msn! Så gøy tenkte jeg... gikk inn og skjekka. Og joda, det var da noen som hadde blokka meg. Men det er sånne mennesker som jeg egentlig ikke kjenner, som jeg ikke husker at jeg har på msn en gang, så det gjorde ingenting egentlig. Det som gjorde noe, og som irriterer meg, er at det ble sendt ut en mail til alle msnkontaktene mine om at jeg hadde sjekka om de hadde blokkert meg! Så teit!!

Hei :) Jeg, Ellen, har sjekket om du har slettet eller blokkert meg på din MSN-liste! Dette gjorde jeg ved å sjekke om jeg fremdeles var oppført i din kontaktliste via MSN sin server. Jeg var litt nysgjerrig, og håper du ikke tar det ille opp :) For å sjekke om noen har blokkert deg på MSN selv, logg deg inn på Biip.no og finn det ut - helt gratis! Biip.no's BlockChecker finner du her: www.biip.no/blockchecker Jeg ser frem til at du besøker min profil også: Klikk her PS: Du kan også sjekke dette selv i MSN-klienten din, uten å bli medlem av Biip.no. Les mer om dette her. Med vennlig hilsen, Ellen

Biip.no får det jo til å høres ut som jeg er den mistenktsomme kjerringa som prøver å finne ut hvem jeg kan stole på og ikke...:P Det var ikke det jeg gjorde altså:) Jeg er bare nysgjerrig!

Det er lenge siden jeg har oppdatert noe her nå... jeg legger ut noen bilder av den siste månedens hendelser...:)

Ellen - den nysgjerrige

4 kommentarer:

Annikken sa...

Hmm...tror ikke jeg har fått noen sånn mail av deg altså. Men har ikke blokkert deg heller da! Så fine bilder du hadde lagt ut! Og skiftet design og greier, ikke verst, ikke verst! Snakkes:)

slettet sa...

Eg har heller ikkje fått sånn mail..Kjekt å se at du endelig legge inn et par oppdateringer:)Eg vil jo vite koss du har d:o)eg e og ein liten nysgjerrigper..hehe..

Ellen sa...

Hehe! Så bra! Kanskje jeg har gått rundt og irritert meg unødig? Jaja..:P Jeg tror det er sunt å være nysgjerrig Åshild;)

ragne sa...

det må jeg si. det kunne vært en ting jeg kunne gjort faktisk! ;) men helt greit å la det være å! nå drar jeg til Japan